Live chat
0
Kundeservice
?

Om LINDSmobil

Hos LINDSmobil handler det om dig og dit forbrug.

LINDSmobil leverer billig mobiltelefoni til dig, din familie og medarbejdere. Selvom LINDSmobil er en af markedets billigste telefoniudbydere, er både kvaliteten og servicen i top, der går vi ikke på kompromis.

Hos LINDSmobil er det vigtigt, at vores produkter er enkle og overskuelige til konkurrencedygtige priser, samt at produkterne er tilpasset vores kunder og ikke omvendt.

LINDSmobil - Mobiltelefoni - Mobilabonnement - Simkort - Datakort - Maskinkort - Overvågning - Mobilt bredbånd


Frihed til at vælge og tryghedsgaranti
LINDSmobil er dit mobilselskab. Kvalitet, pris og kundetilfredshed er afgørende for os – og derfor har vi også sammensat vores tilbud, så du har størst mulig valgfrihed. Hvis du kun skal ringe to gange om måneden og sende tre SMS’er – så skal du kunne vælge det. Hvis du til gengæld taler 40 timer om måneden, sender 1.000 SMS’er og ser film fra din mobil, så skal du også kunne vælge det til attraktive priser.

Du kan sammensætte dine mobilpakker helt efter dit behov. Og da der ikke er binding hos LINDSmobil, så kan du altid vælge en større eller en mindre pakke, hvis dit behov ændrer sig.

Desuden skal du kunne regne med kvalitet og dækning. Derfor yder vi også en tilfredshedsgaranti. Hvis du inden for de første 14 dage opdager, at vores dækning mod forventning ikke er tilfredsstillende i dit område, så får du pengene igen uden diskussion.

LINDSmobil er et brand under LINDS AS, der er et 100% dansk familieejet handelsfirma, der primært beskæftiger sig med handelsvarer til landbrug, hushold og erhvervsdrivende. Med mere end 30.000 varenumre har LINDS AS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler, dagligvarer til husholdningen og special produkter til landbruget så som VelPhone - kælvningsdetektor og HeatPhone - brunstdetektor.

I dag har LINDS AS en salgsstyrke på 32 sælgere, der besøger kunder i alle dele af Danmark. Vi tilbyder individuel kunde-servicering og alle kunder tilbydes personlige kundebesøg samt mulighed for at handle direkte via internettet. LINDS AS domicil ligger i Vildbjerg mellem Herning og Holstebro. Herfra foregår alt distribution med egne lastbiler – direkte til kundernes døre.

Som en del af noget større har LINDS AS indgået en aftale med MobileValue om at tilbyde fordelagtig mobiltelefoni, herunder taletid, mobilt bredbånd og mobiltelefoner til alle LINDS’s kunder. Det er blevet til LINDSmobil.

LINDSmobil drives af MobileValue ApS og har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer.

Derfor vil du som kunde hos LINDSmobil opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue. Men kvaliteten er stadig den kendte LINDS kvalitet.