Live chat
0
Kundeservice
?

Mobilabonnement

LINDSmobil ønsker at gøre det let for dig at forstå vores mobilabonnementer – derfor har vi lavet denne webside som på en beskrivende måde forklarer, hvad mobilabonnementerne indeholder, hvilket mobilabonnement som er mest populær, hvorfor du får 20-30% mere taletid med vores mobilabonnementer osv.

 

Hvilke mobilabonnementer sælger LINDSmobil?

Mobilabonnementerne, som LINDSmobil kan tilbyde dig, er forskellige. Vi har opdelt dem i fire grupper:

- Pakker – Det er mobilabonnementet til dem, der vil det hele, så som snakke, sende SMS og MMS samt bruge data ved f.eks. at surfe på nettet.
- Snak og betal – Det er mobilabonnementet til dem, der har et lille forbrug og kun vil betale for forbruget.
- Talepakker – Det er mobilabonnementet til dem, der mest snakker og vil have en billig minutpris.
- Familiepakker – Det er mobilabonnementet til dem, der som familie vil deles om den samme mobilpakke og have et fælles login.

Pakkerne har vi så igen opdelt i fire forskellige mobilabonnementer:

- Pakke 1 – Det er mobilabonnementet med 1 times tale, fri SMS/MMS og 1 GB data.
- Pakke 5 – Det er mobilabonnementet med 5 timers tale, fri SMS/MMS og 2 GB data.
- Pakke 8 – Det er mobilabonnementet med 8 times tale, fri SMS/MMS og 5 GB data.
- Pakke 50 – Det er mobilabonnementet med 50 times tale, fri SMS/MMS og 2 GB data.

Snak og betal har vi som det følgende mobilabonnement:

- Basic – Det er et mobilabonnement, som er uden indhold – og hvor dit forbrug afregnes.

Talepakker har vi opdelt i to forskellige mobilabonnementer:

- 3 timer – Det er mobilabonnementet med 3 timers tale – og intet andet.
- 50 timer – Det er mobilabonnementet med 50 timers tale – og intet andet.

Familiepakker har vi opdelt i to forskellige mobilabonnementer:

- Lille familie – Det er mobilabonnementet med samlet 35 timers tale, 5000 SMS/MMS og 10 GB data. Mobilabonnementet har plads til 5 brugere.
- Stor familie – Det er mobilabonnementet med samlet 60 timers tale, 5000 SMS/MMS og 10 GB data. Mobilabonnementet har plads til 5 brugere.

 

Mobilabonnementerne kan tilpasses dine behov

Uanset hvilket mobilabonnement, som du vælger at købe, så kan mobilabonnementet tilpasses din situation – også på sigt. Der er mulighed for lave tilvalg til samtlige mobilabonnementer, som f.eks. tilkøbe ekstra GB data, underholdning i form af C More Play, Toon TV og Min BIO samt udlandstelefoni – for blot at nævne nogle af tilvalgsmulighederne til mobilabonnementerne.

 

Det mest populære mobilabonnement

Mobilabonnementet som de fleste af vores nye kunder køber er Pakke 5. At det er kundernes favorit skyldes sammenspillet mellem indhold og pris, idet du får 5 timers tale, fri SMS/MMS og 2 GB data for kun kr. 79,-

 

Telia og Telenor sørger for at mobilabonnementerne har en af Danmarks bedste mobildækninger

Telia og Telenor har siden slutningen af 2012 arbejdet på at sammenlægge deres mobilmaster for at give jer den bedste mobildækning og netværksoplevelse. Sammenlægningen blev færdig i 2014, og det betyder at Telia og Telenor deler netværket i hele landet på både 2G, 3G og 4G. Netværkssammenlægningen har givet det mest fintmaskede netværk i Danmark nogensinde. Det betyder højere hastigheder, bedre dækning og en forbedret samtalekvalitet.

Her kan du se hvor godt mobilmasterne dækker: dækningskort for data, tale og beskeder

 

Underholdning i mobilabonnementet er også muligt hos LINDSmobil

Underholdning i mobilabonnementet er også muligt hos os. Vi tilbyder Min BIO, C More Play og ToonTV.

Min BIO er en abonnementsbaseret tjeneste, som giver dig digital adgang til at streame børnefilm og serier. Nordisk Film A/S har med Min BIO skabt en helt unik børnebiograf til de mindste. Min BIO går målrettet efter at levere kvalitet, læring og oplevelser, så dine børn er godt underholdt i trygge rammer. Her kan børnene trygt se hundredevis af de allerbedste børnefilm og -serier såsom Alfons Åberg, Far til Fire-film, Babar og Badous Eventyr, Hjælp! Jeg er en fisk, Hugo 1 & 2, Timmy Tid, Rasmus Klump, Lille Prinsesse og mange flere. De kan også lytte til god børnemusik og se fine illustrationer til.

C More Play er en abonnementsbaseret tjeneste, som giver dig digital adgang til at streame film og serier. C More Play giver dig mulighed for at se de største film, prisbelønnede serier, masser af sjove og spændende børneprogrammer og ikke mindst nogle af de stærkeste dokumentarprogrammer - ONLINE.

ToonTV er en abonnementsbaseret tjeneste, som giver dig digital adgang til at streame børne TV. ToonTV er en børnevenlig kanal med tegnefilm på dansk, leg og læring til børn fra 2 til 8 år. Der er de bedste serier med hjertevarme tegnefilm, som vises direkte fra kl. 7 til 19 alle ugens dage. I arkivet kan favoritterne genses igen og igen, også når ToonTV ikke sender.

 

Mobilabonnementer er ikke ens i mobilbranchen

Mobilabonnementer er ikke ens i mobilbranchen. Det er vigtigt at holde sig for øje at mange ting kan være forskelligt imellem mobilselskaberne – herunder også de udbudte mobilabonnementer. Forhold som betaling for opkald, bindingsperioder, taksering af tid og forbrug, opsigelsesbetingelser, mobildækning o.a. kan der være meget store forskelle på.

 

Sekundtakserede mobilabonnementer finder du hos LINDSmobil

Sekundtakserede mobilabonnementer finder du hos os. Langt de fleste mobilselskaber i Danmark benytter minuttakserede mobilabonnementer, hvilket betyder at hver påbegyndt minut tæller som forbrug. Så har du ringet i 3 minutter og 1 sekund, så tæller det som 4 minutters forbrug. Med sekundtakserede mobilabonnementer som dem vi bruger, så vil 3 minutter og 1 sekund tælle for 3 minutter og 1 sekund – intet andet.

 

Er der binding på mobilabonnementerne hos LINDSmobil?

Nej, du bliver ikke bundet af dit mobilabonnement hos os. Du kan til enhver tid stoppe dit mobilabonnement - det synes vi er mest fair.

 

Hvilke simkort er det muligt at få med mobilabonnementet?

Du kan vælge imellem tre forskellige simkort, når du opretter dit nye mobilabonnement.

Hos LINDSmobil kan du få almindeligt simkort, standard simkort, micro simkort og nano simkort til dit mobilabonnement.  


1) Det almindelige simkort (2,5 x 1,5 cm)

2) Micro simkort (1,5 x 1,2 cm)

3) Nano simkort (1,23 x 0,88 cm)

 

Kan det gamle mobiltelefon nummer flyttes med over på et nyt mobilabonnement fra LINDSmobil?

Ja, det kan det bestemt. Du har to muligheder, når du køber et mobilabonnement hos os: 1) du beholder dit gamle mobilnummer og 2) du vælger et helt nyt mobilnummer. Beholder du dit gamle mobilnummer, så hjælper vi med at flytte det over til os. Flytningen kan ske hurtigst muligt, eller på en given dato eller ved udløb af mobilabonnementet hos dit gamle mobilselskab.

 

Kræver et nyt mobilabonnement hos LINDSmobil at jeg også køber en ny mobiltelefon?

Nej, du behøver ikke købe ny mobiltelefon for at få et mobilabonnement hos os, men vi vil da mægtig gerne sælge dig en mobiltelefon også. Vi har de største og mest populære mærker af mobiltelefoner i webshoppen – klik på mobiltelefoner og se udvalget.

 

Er der altid data med i mobilabonnementerne?

Nej, der er ikke altid data inkluderet i mobilabonnementerne. F.eks. er mobilabonnementerne Talepakker "dataløse" og så er nogle af de simkort, som kan bruges i maskiner, alarmer, overvågningsudstyr o.l., også uden data.