Live chat
0
Kundeservice
?

Datakort til maskiner

MMS
MMS års pakke - få billederne direkte ind på mobilen eller e-mail.
Fra 500 kr/år
Se mere
SMS
SMS års pakke - til at modtage f.eks driftsinfo fra udstyret.
Fra 19 kr/md
Se mere
Data
Data års pakke - til udstyr der skal sende billeder til e-mail.
Fra 228 kr/år
Se mere
Tale
Tale års pakke - til f.eks. alarmer, så de kan ringe op.
Fra 285 kr/år
Se mere

Simkort til det hele
Hos LINDSmobil tilbyder vi simkort til dine maskiner og udstyr med MMS-, SMS-, opkald og datapakker til lave priser og uden binding.
Simkortene kan anvendes i diverse maskiner og udstyr f.eks.: gylletanke, foderautomater, køletanke, tyverialarmer, byggepladser, flådestyring, målere og meget mere.

Hvis der løbende skal oprettes mange simkort, kan vi tilbyde jer et simpelt oprettelsessystem, så I selv kan aktivere de simkort I skal bruge - når I skal bruge dem, simkortene er aktiv 5 minutter efter oprettelse. For mere information send en e-mail til support@lindsmobil.dk.

Det skal være let at bruge vores simkort, vi leverer derfor simkort uden pinkode, så I ikke skal fjerne pinkodeanmodning i en telefon, før de kan bruges.
Som standard leverer vi Mini simkort, da det meste udstyr fungerer bedst med den slags, men vi kan levere alle slags simkort; Mini, Micro, Nano, 3in1 og 2in1. 

Vi kan tilbyde tryk på simkort med jeres eget logo og tekst, kontakt os for et tilbud.

Hos os er det vigtigt, at kunderne er tilfredse, vi tilbyder derfor fuld support til opsætning af simkort og udstyr. Vi er først tilfredse, når det virker.

Se de generelle priser for maskin-simkort HER